Njoftim – Ushtrimet për provimin nga lënda “Analiza e Pasqyrave Financiare” do të mbahen më 15.04.2010

Njoftohen studentët e vitit të tretë të Fakultetit Ekonomik – Departamenti “Banka, Financa dhe Kontabilitet”, se ushtrimet për provimin nga lënda “Analizë e Pasqyrave Financiare” do të mbahen ditën e enjte, më 15 Prill 2010, nga ora 13:30, me asistentin Ylber Prekazi. Këto ushtrime ftohen t’i vijojnë të gjithë studentët të cilët do të hyjnë në provimin e cekur më lartë.