Njoftim për studentët e Fakultetit - Filozofik - Filologjik, dega Gjuhë dhe Letërsi Angleze

 

Njoftojmë studentët e Fakultetit Filozofik – Filologjik, dega Gjuhë  dhe Letërsi Angleze, se provimi nga lënda “Fonetikë dhe Fonologji” do të mbahet ditën e premte më 30 Janar 2009, nga ora 17:00.