Konsultimet nga lënda "Sociologji Juridike" - Fakultetit Juridik, Viti i parë - Dega në Gjakovë

 

Njoftohen studentët e vitit të parë, të Fakultetit Juridik - Dega në Gjakovë,se orari i konsultimeve dhe marrja e notave nga lënda "Sociologji Juridike" nga Prof.Dr. Sadik Rashiti, do të mbahet më 25.09.2012, e martë, në ora 12:00.