Afati i provimeve të Qershorit 2011/2012

Të nderuar studentë, afati i provimeve të Qershorit 2011/2012, tashmë është gati, prandaj ju njoftojmë se: Paraqitja e provimeve do të bëhet nga data 29 Maj – 5 Qershor 2012.


 
Mbajtja e provimeve do të fillojë nga data 07 Qershor deri më 30 Qershor 2011.


 
Oraret e mbajtjes së provimeve për secilin fakultet apo program të studimeve, mund t’i shkarkoni edhe nga ueb faqja jonë zyrtare.


 
 Ju lusim t’u përmbaheni rregullave dhe obligimeve për të pasur të drejtë t’u nënshtroheni provimeve!