MENYJA KRYESORE

NGJARJET E FUNDIT

AAB LAJME

Rreth 100 mësimdhënës të rregullt të Universitetit AAB, kanë marrë pjesë në punëtorinë e dytë në kuadër të programit për aftësimin pedagogjik të mësimdhënësve të AAB-së,të mbajtur më 24 shkurt 2015.

Më shumë »

Konferencat Conferences

Konferenca Ndërkombëtare për Arkitekturë dhe Planifikim Urban
International Conference on Architecture and Urban Planning

ARKITEKTURA DHE IDENTITETI / ARCHITECTURE AND IDENTITY

Critical issues in contemporary discourses of regional/global approach in architecture, urbanism and heritage

Prishtina, April 24-25, 2015

AAB STORJE
SUKSESI

Të gjitha »

Berat Miftari, moderator i njohur në skenën mediale të Kosovës

2015-02-26 09:56:30

Ai është bashkautor dhe redaktor i emisionit më të dëgjuar në hapësirën radiofonike në vend “Metropol”. Ndërsa,në cilësinë e bashkautorit ka realizuar edhe ciklin e emisionit dokumentar “Diku në Kosovë”, dokumentar i shpërblyer nga Asociacioni i Gazetarëve të Kosovës me çmimin “Dokumentar i Vitit”. Ka përfunduar studimet bachelor në Komunikimi Masiv dhe Gazetari dhe tani është në përfundim të studimeve master, në po të njëjtin drejtim, në Universitetin AAB.

Më shumë »

75%

E studentëve të diplomuar janë në marrëdhënie pune

AAB
SOCIAL

Facebook

Copyright AAB